Makaleler

KURULUŞLAR MASADA BULUŞUYOR!..

KKMTSD yönetimi olarak planlı faaliyetlerimiz arasında olan Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası'nı   Kocaeli Masa Tenisi İl Temsilciliği ile birlikte  13 Eylül 2015, Pazar günü Gebze Kapalı Spor Salonu'nda  düzenliyoruz.

Turnuvaya katılmak için "DİĞER TURNUVALAR" menüsü altında yer alan "Kuruluşlar Arası Turnuva" bölümündeki "Kayıt Formu"nu 08/09/2015 Salı günü mesai saati bitimine kadar doldurmanız gerekmektedir. Sınırlı sayıda katılım olacağı için belirlenmiş kontenjanın dolmasından sonra belirlenmiş süre içinde dahi olsa yapılacak başvurular malesef kabul edilemeyecektir.

Turnuvaya katılım

Turnuvaya katılım 32 takım ile sınırlıdır. Maçlar 1 günde bitirilecektir. Gruplarında ilk 2 dereceyi alacak takımlar eleme usulü ile yapılacak maçlara katılmaya hak kazanacaklardır. Kura ile karşılacak takımlar belirlenecektir. Yenilen takımın eleneceği maçlarda son 2 takım final maçı oynayacaktır. Yarı finalde yenilen takımlar 3.'lük 4.'lük maçı yapacaklardır.

Turnuvaya aynı kuruluş içinden A,B ve C gibi bir çok takım ile katılım sağlanabilir. Fakat katılımda daha çok farklı kuruluşun yer alabilmesi için öncelik A takımlarında olacaktır. 32 takımdan az takımın olması durumunda B, C... takımlarına kura ile yer verilecektir.

Oyuncular ve maçların oynanma şekli

Takımlar en az 2 en fazla 4 oyuncudan oluşacaktır. Bu oyunculardan en fazla 1 tanesi kuruluş dışından olabilir. Her kuruluş takımında yer alan oyunculardan en fazla 1 tanesi Türkiye Masa Tenisi Federasyon'nun düzenlemiş olduğu liglerde yer alan oyunculardan olabilir. Kuruluş takımlarının 2. bir lig oyuncusunu oynayatabilmesi için organizasyon komitesinden onay alması gerekmektedir. Onay almadan bu şekilde oyunculara yer veren takımlar tespit edildikleri taktirde turnuvadan diskalifiye edileceklerdir. 

Maçlar 2 tek 1 çift 2 tek (4 tek 1 çift maçı) sistemine göre oynanılacaktır ve 5 maçtan 3 maçı alan takım galip sayılacaktır. Maçların oynanma sistemi ile ilgili maç föyüne sitemizin "Maç föyleri" menüsünden ulaşabilirsiniz.

Takım maçlarında karşılaşacak oyuncular 5 üzerinden kazanılmş 3 set şeklinde maçlar yapacaklar ve setler 11 sayıda bitecektir. 10-10 olması durumunda bir taraf 2 sayı farklı öne geçinceye kadar set devam edecektir. Servisler her 2 sayıda bir değişecektir.

Maçların başlangıç saatleri

Sabah seansı saat 9:30'da öğle seansı da saat 12:30 da başlayacaktır. Kuraların çekimine müteakip detaylar ayrıca tüm kuruluşlara bildirilecek olup internet sitemizde de yayınlanacaktır.

Ödüller

Turnuvada ilk 3 dereceye giren takımlara kupa ve madalya verilecektir.

İletişim ve sorularınız

Her türlü sorunuz için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresinden bizlere mail ile ulaşabilirsiniz.

Organizasyon komitesi, katılımcı kuruluşların sayılarına göre grupların birleştirilmesi, grupların yeniden organize edilmesi ve diğer her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Saygılarımızla

KKMTSD Yönetimi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile