Slider

TÜZÜĞÜMÜZ

BÜYÜK MAÇTA GÜLEN TARAF PİMSA OTOMOTİV!

14. Hafta'nın ertelenen maçı dün akşam Novartis'in evinde oynandı. Novartis için Şampiyonluk mücadelesini son maça taşıma Pimsa Otomotiv için ise bir adım daha yaklaşma olan maçta gülen taraf 4-3 galibiyetle Pimsa Otomotiv oldu.

Dizilişler belli olduğunda maçın her iki tarafa da dönük olduğu görüldü. Takımların üst düzey oyuncuları birbirleri ile eşleşmezken gözler Çifler maçları ve Erdoğan TANRIVERDİ ile Hakan KOCA arasında yapılacak maça çevrildi. Maça iyi başlayan Hakan ilk seti 11-9 alarak öne geçti. İkinci set nefesleri kesti ama gülen taraf 18-16 galibiyetle Hakan oldu 2-0! Erdoğan'ın kendisini toparlaması uzun sürmedi ve 11-9, 11-8 galibiyetlere durumu 2-2 ye getirdi. Gözler artık final setine çevrildi. Bir nevi maçın da sonucunu belirleyecek bu sette Hakan KOCA çok iyi bir maç çıkararak seti 11-5, maçı ise 3-2 kazandı.

Ersan DURMAZ - Tolunay ATILGAN çifti Hakan KOCA - Hakan KARAKOÇ çiftini çok da zorlanmadan 3-1 geçti. Ama bunda daha bir maç önce temposu çok yüksek bir maçtan çıkmış olan Hakan KOCA'daki performans düşüklüğü de etkili oldu.

İkinci çiftli maça gelindiğinde nefesler tutuldu. Çünkü bu maçı Novartis alırsa 4 yaparak maçı bitirmiş, Pimsa Otomotiv alırsa ümitlerini son maça taşımış olacaktı. Erdoğan - Mehmet çifti bu zamana kadar yapmış oldukları maçlarda 9 galibiyetle ayrılırken sadece 2 kere mağlup olmuşlardı. Adnan - Turgut çifti ise 10 galibiyet ve sadece 1 mağlubiyet yüzü görmüşlerdi. Ancak maç beklenildiği kadar zorlu geçmedi. Turgut POLAT'ın muhteşem performansı Adnan ÖZYEĞİT'in olağanüstü uyumu ile Pimsa maçı 3-0 alarak toplamda durumu 3-3'getirdi.

Son maçta Yasin BORA'nın süper lig oyuncusu Turgut POLAT karşısında çok da yapabileceği bir şey yoktu. Turgut maçı 3-0 alarak maça da noktayı koymuş oldu.

Puanını 28'e çıkaran Pimsa Otomotiv şampiyonluk yolunda en büyük engelini aşmış oldu. Novartis ise 26 puanla ikinci sırada. Her iki takıma da kalan maçlarında başarılar diliyoruz.     

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile