Klüp Bilgileri: FRITERM | 2017/2018 1. Lig

Club Emblem - FRITERM
 

 Klüp Bilgileri:

FRİTERM TERMİK CİHAZLAR SAN. ve TİC. A.Ş.

FRITERM A.Ş. 1979 yılında İstanbul?da kurulmuştur. Ticari soğutma, endüstriyel soğutma ve klima sektöründe projelendirme, imalat, taahhüt ve satış işleri yaparak tecrübe ve bilgi birikimi oluşturmuştur.

Süreç içinde geniş yelpazedeki faaliyet alanını daraltmış ve kanatlı borulu ısı eşanjörlerinde uzmanlaşarak Hava Soğutmalı Kondenserler, Soğuk Oda Evaporatörleri, Kuru Soğutucular, Sulu/Buharlı Hava Isıtıcı ve Soğutucular, Yağ Soğutucuları ile Isı Geri Kazanım Bataryalarının üretimine odaklanmıştır.

FRITERM A.Ş. İstanbul Tuzla? da 17.600 m2 kapalı alana sahip iki üretim tesisi ve 246 yetkin personeli, modern makina ve donanımı ile sektörün hizmetindedir.

FRITERM A.Ş. faaliyet alanındaki  liderliğini ISO 9001:2008 Kalite Güvence Sistemi' ni TÜV NORD? dan sertifikalandırarak sürdürmenin gururunu tüm müşterileri ile paylaşmaktadır.  

FRITERM tarafından geliştirilen batarya seçim yazılımı FRTCOILS , Sulu Hava Isıtma ve Soğutma Bataryaları için EUROVENT sertifikalıdır ve performans onaylıdır.    

Tüm FRITERM ürünleri ilgili Avrupa yeni yaklaşım direktiflerine uygun olarak üretilmektedir. Ürünlerin CE işaretlemesi onaylı kuruluş TÜV Product Service ? Stuttgart tarafından denetlenmiştir.    

Ayrıca, Rusya Federasyonu ve BDT (Bağımsız Devletler Topluluğu) ülkelerine yapılan ihracatlarda zorunlu olan GOST belgelendirilmesi tüm FRITERM ürünleri için tamamlanmıştır. 

FRITERM A.Ş. mutlak müşteri memnuniyetini esas almakta, Araştırma-Geliştirme ve özgün tasarıma önem vererek ürünlerinde fark yaratmaktadır.

FRITERM A.Ş. kalite politikasını ?Hedefimiz; topluma ve çevreye duyarlı, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde karşılayan, kaliteli, ekonomik ürün ve hizmeti zamanında sunan, yenilikçi, sürekli iyileştirmeler ile sistemini geliştiren, Dünya Lideri Takımlardan biri olmaktır? olarak ortaya koymuştur.


 
 
Kulüp Takımları
FRITERM (FRT)   FRİTERM A (FRA)   FRİTERM B (FRB)