Slider

HAKKIMIZDA

Kocaeli Kuruluşları Masa Tenisi Spor Derneği (KKMTSD) faaliyetlerine Kocaeli Kuruluşları Masa Tenisi Birliği olarak 2004 yılında Alsim Alarko, İzocam, Tübitak, Frito Lay, Ford Otosan gibi kuruluşların önderliğinde başlamıştır. Kocaeli’nde çeşitli kuruluşların bir arada amatör olarak masa tenisi sporunu yapmak amacı ile başlattığı birliğimiz, 2011 yılı başında da dernekleşme sürecini gerçekleştirmiştir. Katılan herkesin sıcak bir ortamda kaynaşma ve spor yapma imkanı bulduğu bu spor organizasyonun içinde sizleri de takım halinde görmeyi arzu ediyoruz.

KKMTSD geçmişte profesyonel/amatör masa tenisi oynamış ya da çok arzuladığı halde imkan bulamamış, iş dünyasının sporcu ruhlu insanlarına, kurumsal rekabeti sahada yaşatmaktadır. Düzenlediğimiz KKMTSD Masa Tenisi Ligi, Kocaeli ili sınırları içinde aynı şirkette fiilen ve tam gün çalışan kişilerden oluşan, amatör spor ruhlu oyuncu ve idarecilerin bulunduğu bir organizasyondur. Bu lig ile amacımız, "Kocaeli il sınırları içerisinde çeşitli kuruluşlarda çalışan kişilerin işleri dışında spor yapmalarına olanak sağlayıp kuruluşlar arası dayanışmayı gerçekleştirmek, sosyal bütünleşmeye hizmet etmek, Masa Tenisinin gelişmesine ve yurt çapında yaygınlaşmasına katkıda bulunmak, aynı amaç doğrultusunda çalışan kurum ve kuruluşlar arasında yardımlaşmayı organize etmek, kurum çalışanlarını sosyal yaşantılarında da bir araya getirerek çalışanların kurum forması altında mücadele etmelerini sağlamak, bağlılıklarını ve iletişimlerini kuvvetlendirmektir." 

KKMTSD Masa Ligi'miz her yıl Kasım ayında başlayıp, en geç Mayıs ayında bitirilmekte olup, müsabakalar hafta içi belirli bir günde akşamları mesai bitiminden sonra deplasmanlı olarak  yapılmaktadır. Sahası olmayan kuruluşlar için çeşitli çözüm alternatifleri yaratılmaya çalışılmaktadır. Haftalık haberler ve maç sonuçları web sitemizde (www.kkmtsd.com) duyurulmaktadır.

Ligimiz dışında da organizasyonumuz çerçevesinde gerek kendi imkanlarımız ile gerekse de Masa Tenisi Federasyonu ve Kocaeli İl Spor Müdürlüğü katkılarıyla sezon içinde çeşitli masa tenisi müsabakaları da ayrıca düzenlemektedir. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yarışma talimatı uyarınca diğer illerde bulunan kuruluşların da katıldığı Türkiye Şampiyonası tertip edilmekte olup, bu turnuvaya ligimizde yer alan kuruluşlardan dereceye giren takımlar katılabilmektedir.

Masa Tenisi sporunun yaşı yoktur. Hangi yaşta olursa olsun her insanın rahatlıkla yapabileceği ve insan vücudu için son derece yararlı bir spor dalıdır.

Çalışan personelinizi kötü alışkanlık ve düşüncelerden arındırıp spor yaptırmak, vücutlarını zinde ve sağlıklı tutmak ayrıca şirketinizin reklamını yaparak çevrenizi genişletmek isterseniz sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.

Daha geniş bilgi ve katılım için iletişim bilgilerimizden irtibata geçebilirsiniz.

Saygılarımızla

KKMTSD Yönetimi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile